مدیر جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها تصریح کرد:

لزوم ارائه دستاوردهای تربیتی /وظیفه مسئولان تربیتی، هدایت انسان‌ها به سوی کمال است

خانم برقعی 2

خانم برقعی با بیان اینکه مسئولان تربیتی وظیفه رسیدن انسان‌ها به کمال را به عهده دارند، بر لزوم ارائه دستاوردهای تربیتی تأکید کرد.

به گزارش روابط عمومی، سرکار خانم سیده زهره برقعی در نشست به مناسبت روز امور تربیتی و تربیت اسلامی که در سالن اجتماعات ساختمان شهید بهشتی برگزار شد، عنوان کرد: هر یک از موجودات مظهر اسمی از اسمای الهی هستند و هر یک از ما انسان‌ها هم تجلی صفت و یا صفاتی از صفات خداوند متعال هستیم؛ چنانچه پیامبر گرامی اسلام صلی‌الله‌علیه‌وآله‌وسلّم مظهر جمیع صفات الهی هستند.

مدیر جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها اظهار داشت: خداوند متعال در اولین سوره قرآن کریم می‌فرماید: «الحمد لله رب العالمین»، یعنی خداوند پرورش‌دهنده و تربیت‌کننده همه موجودات است.

برقعی با بیان اینکه بانوان نیمی از جامعه هستند و مسئولیت تربیت نیمی دیگر از افراد جامعه را به عهده دارند، تصریح کرد: ما قرار است کارگزار خداوند متعال در امر تربیت باشم و وظیفه رسیدن انسان‌ها به کمال را به عهده گرفتیم.

وی بیان داشت: ما در خالقیت الله جای بحث نداریم، بحث درباره ربوبیت است و نتیجه ربوبیت، عبودیت است.

مدیر جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها خاطرنشان کرد: وقتی ما به نماز می‌ایستیم و خداوند متعال را ستایش و در مقابل خدا تعظیم می‌کنیم، ربوبیت را به خود برمی‌گردانیم، یعنی آن خدایی که مرا تربیت کرد و به من این قدرت را داد که او را بشناسم و در برابر او ستایش، خضو ع و خشوع کنم.

برقعی با اشاره به اینکه بالاترین مرحله عبودیت، خضوع و خشوع ما در سجده نماز است، یادآور شد: ما در سجده اقرار می‌کنیم که تربیت‌کننده و پرورش‌دهنده ما برترین و عالی ترین است.

وی تصریح کرد: یک مربی با رفتار، اعمال و روش‌هایی که به کار می‌برد، انسان را به سوی کمال خود هدایت می‌کند. مدیر جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها در ادامه، ضمن تشکر از فعالیت‌های اداره کل امور تربیتی، عنوان کرد: دستاوردهای تربیتی باید نمایش داده شود، فعالیت‌های ما باید به گونه ای باشد که ظرفیت‌های وجودی طلبه را بدانیم و با توجه به مسیری که طلبه باید برای رسیدن به کمال بپیماید، برنامه ریزی تربیتی داشته باشیم.

برقعی بیان داشت: در گزارش اداره کل امور تربیتی به بیان راهکارهایی جهت حل برخی مشکلات اشاره شد که در صورتیکه این راهکارها ارائه شود، دیگران می‌توانند از این راهکارها استفاده می‌کنند.

تصویر خبر

مطالب مرتبط :

اشتراک گذاری:

نظرات

نظری هنوز ارسال نشده است

ارسال نظر

ارتباط با جامعة الزهرا(س)

  • نشانی: قم، سالاریه، بلوار بوعلی
  • مرکز تلفن: ۳۲۱۱۲۰۰۰
  • دورنگار: ۳۲۹۲۵۱۱۰
  • صندوق پستی: ۳۷۱۸۵۳۴۹۳
  • کد پستی: ۳۷۱۶۹۱۶۶۴۵