جمعی از دانش‌آموزان دبیرستان هدی قم از جامعه‌الزهرا(س) بازدید کردند

بازدید از جامعه

جمعی از دانش‌آموزان دبیرستان هدی قم در قالب سه گروه از جامعه‌الزهرا(س) بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی و بین الملل ، 96 نفر از دانش آموزان دبیرستان هدی وابسته به جامعه‌الزهرا(سلام‌الله‌علیها) در قالب 3 گروه از این مؤسسه بازدید کردند.

45 نفر از دانش آموزان از دوره اول متوسطه دبیرستان هدی و51 دانش‌آموز از دوره دوم متوسطه دبیرستان هدی که در رده سنی 14 الی 17 سال هستند، در این بازدید حضور داشتند.

هدف از این بازدید اعتلای روحیه معنوی، آشنایی دانش آموزان با بزرگترین مرکز علوم دینی خواهران و بهره گیری از فضای معنوی جامعه‌الزهرا(سلام‌الله‌علیها) بود.

در جریان این بازدید، سرکار خانم محمد رضایی استاد اخلاق جامعه‌الزهرا(سلام‌الله‌علیها) و خانم دکتر مریم اسماعیلی مدیر مدرسه علمیه کوثر استعدادهای برتر جامعه‌الزهرا(سلام‌الله‌علیها) به تبیین موضوعات اخلاقی و تربیتی برای دانش آموزان پرداختند.

دانش آموزان از کتابخانه، آموزشگاه و خوابگاه جامعه‌الزهرا(سلام‌الله‌علیها) بازدید کرده و همچنین با شرایط پذیرش آشنا شدند.