فراخوان دوره آموزشی حقوق و قضای اسلامی ویژه طلاب خواهر

دوره-آموزشی-حقوق-و-قضای-اسلامی

به منظور مشارکت در تربیت نیروی انسانی مورد نیاز قوه قضائیه، دوره حقوق و قضای اسلامی ویژه طلاب خواهر برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی، با توجه به تفاهم نامه آذر ماه سال ۱۴۰۲ مجتمع فقه، حقوق و قضای اسلامی با مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران، این مرکز اقدام به برگزاری نخستین دوره کوتاه مدت حقوق و قضای اسلامی برای طلاب خواهر می کند.

هدف از برگزاری این دوره، آموزش واحدهای درسی حقوق و قضای اسلامی مورد نیاز در امر قضا، به طلاب و دانش آموختگان حوزوی خواهر جهت معرفی به قوه قضائیه است.

دارا بودن دانشنامه تحصیلی سطح ۳ فقه و اصول با معدل ۱۶ یا اشتغال به تحصیل در رشته فقه خانواده در سطح ۴، «برخورداری از حداکثر سن ۳۶ سال تمام و «امکان سکونت در شهر قم (اعطای خوابگاه در شرایط خاص) برخی از شرایط شرکت در این دوره اعلام شده است.

این دوره به صورت حضوری و در مدت زمان ۸ تا ۱۲ ماه و صرفاً در شهر قم برگزار می گردد.

فراگیران این دوره در طی این مدت، تعداد ۴۵ واحد درسی رشته حقوق را با بهره مندی از اساتید خبره این رشته می گذرانند.

پذیرش داوطلب در این دوره کوتاه مدت طی دو مرحله سنجش علمی و شخصیت صورت می‌گیرد. در مرحله سنجش علمی کلیه ثبت نام کنندگان باید در آزمون کتبی و شفاهی شرکت کنند.

علاقه مندان جهت کسب اطلاعات بیشتر و شرکت در این دوره از ۱۵ بهمن تا ۱۵ اسفندماه ۱۴۰۲ فرصت دارند به وبگاه https://modaresqom.whc.ir مراجعه کنند یا با شماره ۰۲۵۳۱۲۸۵۱۵۷ تماس بگیرند.