اختتامیه رویداد ملی حجاب از نگاه علم (15)

کتاب «بنیادهای خشونت علیه زنان» نوشته مهدی عنایت زاده در اختتامیه رویداد ملی «حجاب از منظر علم» در جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها رونمایی شد.

به گزارش روابط عمومی، مراسم رونمایی از کتاب «بنیادهای خشونت علیه زنان» در اختتامیه رویداد ملی «حجاب از منظر علم» در جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها برگزار شد.

در این مراسم، حجت‌الاسلام‌والمسلمین سوزنچی، حجت‌الاسلام‌والمسلمین بهجت پور و حجت‌الاسلام‌والمسلمین قنبریان به همراه جناب آقای عنایت زاده نویسنده کتاب حضور داشتند.

این کتاب ضمن طرح گونه ها، انگاره‌ها، نظریه‌ها، عوامل بنیادین و راهکارهای مواجهه در مسئله خشونت علیه زنان، بر آن است تا نقدی مبنایی و تحلیلی از دیدگاه اسلام ناب بر جنبش فمینیسم رادیکال معاصر که به نام حمایت از حقوق زن، تلاش بر فروپاشی ارکان و کاستن مقام او به ابزار سیاسی و اقتصادی دارد، ارائه کند.

در پایان این کتاب، به شبهات و پرسش های پرتکراری که از ناحیه فمینیست ها به سلام و جمهوری اسلامی ایران در مسئله خشونت علیه زنان وارد شده، پاسخ مبنایی می دهد.