اعلام اسامی برگزیدگان چهارمین طرح مطالعاتی اداره کل امور تربیتی جامعه الزهرا(س)

طرح مطالعاتی تربیتی

اسامی برگزیدگان چهارمین طرح مطالعاتی اداره کل امور تربیتی جامعه الزهرا(س) اعلام شد.

به گزارش روابط عمومی، برندگان چهارمین طرح سیر مطالعاتی اداره کل امور تربیتی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها به قید قرعه معرفی شدند.

در این طرح که ویژه اساتید، طلاب و کارمندان برگزار شد، کتاب <اکسیر زمان> ویژه طلاب وکتاب «فرزندآوری در اسلام» ویژه اساتید و کارکنان به عنوان چهارمین فراخوان مسابقه طرح مطالعاتی اداره کل امور تربیتی اعلام فراخوان شد.

در بخش اساتید و کارکنان، سرکار خانم زهرا صالحی، کارشناس اداره تبلیغ نوین و فضای مجازی و در بخش طلاب، سرکار خانم طوبی جلیل ششبهره و سرکارخانم کلثوم کوهی از طلاب سطح ۲ به عنوان برندگان این شماره معرفی شدند.

برگزیدگان برای دریافت جایزه به اداره کل امور تربیتی واقع در طبقه سوم ساختمان شهید مطهری(ره) مراجعه کنند.