حضور مسئولان آموزش جامعه‌الزهرا(س) در جمع طلاب ایرانی سرای حضرت خدیجه(س)

خانم غیوربابایی

مسئولان آموزش جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها در جمع طلاب ایرانی سرای حضرت خدیجه علیهاالسلام حضور پیدا کرده و به سوالات و مطالبات آموزشی آنها پاسخ دادند.

به گزارش روابط عمومی، سرکار خانم ریحانه غیوربابایی، مدیر تحصیلات عمومی و سرکار خانم طاهره رهبرپور، مدیر مدرسه علمیه مؤمنات با حضور در سرای حضرت خدیجه سلام‌الله‌علیها، پاسخگوی سوالات و مطالبات طلاب ایرانی سرا بودند.

در این نشست که با هماهنگی مدیریت سرای حضرت خدیجه سلام‌الله‌علیها صورت گرفت، مطالباتی چون تعیین پژوهش محور شدن دروس با مهارت افزایی توسط آموزش، کارآمدی دروس انتخابی در برنامه ریزی متون درسی و بازنگری در متون درسی و بهره مندی از کتب اندیشمندان همچون شهید مطهری(ره) مطرح شد.

حضوری شدن همه کلاس ها و عدم برگزاری کلاس های آنلاین و آفلاین برای طلاب سرا از دیگر پیشنهادات مطرح شده در این جلسه بود که مسئولان آموزش ضمن پاسخگویی، اظهار داشتند که مطالبات قابل بررسی را به معاونت آموزش و تربیت جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها و واحد برنامه ریزی انتقال داده و پیگیر مسائل مطرح شده باشند.