همایش بین‌المللی حضرت جعفر بن ابی‌طالب(ع) برگزار می‌شود

همایش بین المللی حضرت جعفر بن ابی طالب

فراخوان شرکت در همایش بین‌المللی حضرت جعفر بن ابی‌طالب علیه‌السلام (ذوالجناحین) با 9 محور در موضوعات مختلف اعلام شد.

به گزارش روابط عمومی، همایش بین‌المللی حضرت جعفر بن ابی‌طالب علیه‌السلام (ذوالجناحین) از سوی مجتمع آموزش عالی تاریخ، سیره و تمدن اسلامی جامعة المصطفی و به همکاری و مشارکت نهادهای مختلف از جمله جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها برگزار می‌شود.

این همایش در ۹ محور زیست نامه حضرت جعفر بن ابی‌طالب علیه‌السلام، قرآن و حدیث، تاریخ، جناب جعفر در منابع شیعه و اهل سنت، دیدگاه‌ها در مورد جناب جعفر؛ نماز جعفر طیار، اماکن جغرافیایی مرتبط با جناب جعفر، «جعفریان» در تاریخ و منابع و همچنین جعفر علیه‌السلام در ادبیات، هنر و رسانه، برگزار خواهد شد.

مهلت ارسال چکیده آثار و مقالات ۳۱ مرداد سال جاری و مهلت ارسال فایل نهایی آثار و مقالات ۱۵ مهر سال ۱۴۰۲ خواهد بود.

علاقه مندان جهت کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند به سایت همایش به نشانی https://hamayesh.miu.ac.ir/jafar مراجعه کنند.