آغاز ثبت نام کاروان اربعین جامعه الزهرا(س)

همپای قافله 6 (1)

رئیس ستاد اربعین اعلام کرد: ثبت نام کاروان اربعین جامعه الزهرا علیهاالسلام از روز یکشنبه اول مرداد آغاز می شود.

به گزارش روابط عمومی، مهندس حدادی فام رییس ستاد اربعین جامعه الزهرا علیهاالسلام در گفتگو با واحد خبر اظهار داشت: سفر معنوی اربعین امسال در بازه زمانی دوم تا یازدهم شهریورماه با حضور ۳۱۳ نفر از طلاب جاری جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها انجام خواهد شد.

وی بیان داشت: هزینه سفر امسال برای طلاب ۵ میلیون تومان تعیین شده است و سامانه ثبت نام از روز یکشنبه هفته آتی اول مرداد باز و ثبت نام تا ساعت ۲۴ جمعه ۶ مرداد ادامه خواهد داشت.

حدادی فام ابراز داشت: با توجه به سابقه استقبال بیش از ظرفیت، لیست نهایی شرکت کنندگان در این سفر معنوی پس از قرعه مشخص خواهد شد.

وی یادآور شد: علاقه مندان از طریق سامانه ثبت نام اربعین به نشانی  http://prof.jz.ac.ir/karbala برای ثبت نام اقدام کنند.

گفتنی است،  علاقه مندان پیش از ثبت نام،  شرایط مندرج در سامانه ثبت نام را به دقت مطالعه فرمایند.