تشرف جمعی از طلاب بین الملل جامعه‌الزهرا(س) به زیارت امام رئوف(ع)

حرم امام رضا

جمعی از طلاب بین الملل سرای حضرت خدیجه سلام‌الله‌علیها به زیارت حضرت علی بن موسی الرضا علیه‌السلام مشرف شدند.

به گزارش روابط عمومی، در آستانه ماه حزن و اندوه محرم الحرام، طلاب بین الملل سرای حضرت خدیجه سلام‌الله‌علیها به زیارت امام رئوف علی بن موسی الرضا علیه‌السلام مشرف شدند.

امسال باشروع ماه محرم الحرام، 50 نفر از طلاب بین الملل سرای حضرت خدیجه  علیهاالسلام که در ایام تابستان در ایران حضور دارند، با همت خیرین و حمایت مدیر محترم جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها عازم مشهدالرضا علیه‌السلام شدند.

طلاب مشتاق زیارت امام رئوف علیه السلام، با شور و شوق وصف ناپذیر در این سفر معنوی و با برکت حضور یافتند تا در آغاز ماه عزای اباعبدالله الحسین علیه السلام بگویند حب الحسین در دل‌ و قلبشان ریشه دوانده است.

این بانوان طلبه در جوام حرم امام رئوف علیه‌السلام خداوند متعال را شاکر بودند که توفیق و إذن حضور به ماه عزای اباعبدالله الحسین را از محضر امام هشتم کسب کردند.

در این اردوی پنج روزه، 50 نفر از طلاب بین الملل از 12 کشور مختلف جهان حضور داشتند.