اسامی برندگان هفتمین دوره مسابقه علمی کوثر اعلام شد

هفتمین دوره مسابقه علمی کوثر

مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی و نظارت و ارزیابی آموزشی از اعلام نتایج هفتمین دوره مسابقه علمی کوثر خبر داد.

به گزارش روابط عمومی، حجت الاسلام والمسلمین سيد محمد هادی حسینی خراسانی روز شنبه در گفتگو با واحد خبر با اعلام اسامی برگزیدگان هفتمین دوره مسابقه علمی کوثر، عنوان کرد: این مسابقه با موضوعات «صرف»، «نحو»، «احکام»، «فقه و اصول» و «عقاید و منطق» در مقطع سطح دو و «ادبیات عرب» و «فقه و اصول» در مقطع سطح سه،  7 اردیبهشت ماه در جامعه‌الزهرا(علیهاالسلام) و 10 استان اصفهان، البرز، تهران، چهارمحال و بختیاری، خراسان جنوبی، خراسان رضوی، خوزستان، فارس، کرمان و مازندران به صورت همزمان برگزار شد.

مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی و نظارت و ارزیابی آموزشی اضافه کرد: شرکت کنندگان جهت مشاهده نتیجه آزمون خود می‌توانند از امروز به مدت ۱0 روز به سامانه دانش‌پژوهان به نشانی http://student.jz.ac.ir/ مراجعه کنند.

حجت الاسلام والمسلمین حسینی خراسانی یادآور شد: نفرات برگزیده هر موضوع از مزایایی چون اولویت جذب در مدرسه استعدادهای برتر (کوثر)، تحصیل در مقاطع تحصیلی بالاتر و دریافت جوایز بهره‌مند می‌شوند.

نام و نام خانوادگی مقطع تحصیلی سطح مسابقه رتبه
1 مریم میرزاده سطح 2 صرف اول