پیام تبریک مدیر جامعه الزهرا به مناسبت هفته‌ قوه‌ قضاییه

قوه قضاییه

مدیر جامعه الزهرا علیهاالسلام در پیامی هفته قوه قضاییه را به حجت الاسلام والمسلمین محسنی اژه ای و همه تلاش‌گرانِ عرصه‌ قضا و قضاوت تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی، متن این پیام تبریک بدین شرح است:

حضور ارجمند حضرت حجت الاسلام والمسلمین حاج آقای محسنی اژه‌ای(زیدعزه العالی)

رئیس محترم قوه قضائیه

سلام علیکم

با احترام، بدین‌وسیله ضمن گرامیداشت سالروز شهادت مظلومانه آیت الله شهید بهشتی و 72 تن یاران با وفای ایشان، فرارسیدن هفته‌ قوه‌ قضاییه را به حضرتعالی و تلاش‌گرانِ عرصه‌ قضا و قضاوت تبریک و تهنیت عرض می‌نمایم.

امید است قوه قضاییه به عنوان ظریف‌ترین، حسّاس‌ترین و اثرگذارترین رُکن از ارکان نظام مقدس جمهوری اسلامی، ضمن حراست و پاسداری از آرمان‌های اصیل اسلامی، حفظ کرامت انسانی و ارزش‌های والای انقلاب شکوهمند، بتواند در جهت برقراری و گسترش عدالت، تحقق حقوق شهروندی و همچنین دفاع از مظلومان موفق باشد. ان شاء الله با تدابیر حضرتعالی و همت والای مدیران، مسئولان و فعالان آن قوه‌ این مهم محقق خواهد شد.

از درگاه خداوند منان توفیقات روز افزون توأم با سلامتی و عزت برای حضرتعالی و همکاران و همچنین اعتلای مسلمانان در اقصی نقاط جهان اسلام را مسئلت دارد.

سیّده زهره برقعی

مدیر جامعه الزهرا علیها السلام