پیام تسلیت مدیر جامعه الزهرا(س) در پی درگذشت آیت‌الله آشتیانی

آیت الله آشتیانی3

سرکار خانم برقعی، ارتحال آیت‌الله آشتیانی را به بیت مکرم تسلیت گفت.

به گزارش روابط عمومی، سرکار خانم سیده زهره برقعی مدیر جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها با صدور پیامی، رحلت آیت الله حاج شیخ محمدرضا آشتیانی را تسلیت گفت.

متن این پیام بدین شرح است:

«إِذَا مَاتَ الْعَالِمُ ثُلِمَ فِي الْإِسْلَامِ ثُلْمَةٌ لَا يَسُدُّهَا شَيْءٌ إِلَى يَوْمِ الْقِيَامَةِ».

هرگاه عالمی ازدنیا برود رخنه‌ای جبران‌ناپذیر در اسلام ایجاد می‌شود كه تا روز قيامت هيچ چيز آن را فرو نمى‌‏پوشد.

با نهایت تأثر و تأسف، رحلت آیت الله حاج شیخ محمدرضا آشتیانی، استاد سطوح عالی حوزه، عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم و عضو هیئت نویسندگان تفسیر نمونه را تسلیت عرض می‌نمایم.

آن بزرگوار علاوه بر فعالیت‌های علمی و فرهنگی، مسئولیت‌های سیاسی و انقلابی شاخصی نیز داشتند که سه دوره، نمایندگی مردم قم در مجلس شورای اسلامی  از این جمله بود.

اینجانب رحلت این عالم ربانی را محضر همسر مکرمشان استاد سرکار خانم میرامام که از اساتید جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها هستند و همچنین فرزندان فاضل، دامادهای محترم  و بیوت وابسته تسلیت عرض نموده و از درگاه خداوند متعال برای ایشان علو درجات و همنشینی با اهل بیت علیهم‌السلام و برای خانواده محترم‌شان، آرزوی سلامتی و صبر جمیل مسئلت دارم.

سیده زهره برقعی

مدیر جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها