مدیر جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها تصریح کرد:

نقش اساتید در عرصه جهاد تبیین و جهاد نرم /شهید چمران یک بسیجی نمونه بود

برقعی

خانم برقعی با بیان اینکه شهید چمران الگوی یک معلم به‌تمام‌معنا در آموزش و تریبت انسان‌ها است، گفت: امروز اساتید در عرصه جهاد تبیین و جهاد نرم، بالاترين نقش را در مقابله با هجمه‌های تبیینى و تركیبى دشمن دارند.

به گزارش روابط عمومی، سرکار خانم سیده زهره برقعی در نشست تبیینی «شاخصه‌های استاد تمدن ساز از نگاه امامین انقلاب» که از سوی بسیج اساتید و نخبگان جامعه الزهرا علیهاالسلام و حوزه‌های علمیه در سالن جلسات دفتر مدیریت جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها برگزار شد، عنوان کرد: عنوان بسیج اساتید با نام شهید چمران گره خورده و این موضوع، مسئولیت و بار سنگینی برای اساتید بسیجی است.

شهید چمران الگوی یک معلم به‌تمام‌معنا در آموزش و تریبت انسانها است/ شهید چمران یک بسیجی نمونه بود

مدیر جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها با بیان اینکه شهید دکتر چمران، الگوی یک معلمِ به‌تمام‌معنا در آموزش و تربیت انسان‌ها و حمایت و دفاع از مظلومان، مستضعفان و ستمدیدگان و دفاع از انقلاب و میهن است، افزود: این شهید بزرگوار چه آن زمان که به عنوان دانشجوی ممتاز «بورس تحصیل» در امریکا را گرفت، چه آن هنگام که برای کمک به شیعیان به یاری «حرکت المحرومین» در لبنان پرداخت و چه آن هنگام که برای دفاع از این انقلاب و این آب و خاک، «ستاد جنگ‌های غیر منظم» را در مقابل دشمن بعثی ایجاد کرد، یک بسیجی نمونه بود.

برقعی ادامه داد: حضرت امام خمینی (ره) می‌فرمایند: «هنر آن است که [انسان] بی‏ هیاهوهای سیاسی و خودنمایی‌های شیطانی برای خدا به جهاد برخیزد و خود را فدای هدف کند نه هوی‏، و این هنر مردان خداست». ایشان در پیامی که در اول تیرماه سال ۱۳۶۰به مناسبت شهادت دکتر چمران صادر کردند، بزرگیِ شخصیت، عرفان، تهذیب نفس و ملکات اخلاقی این شهید بزرگوار را ستودند. و در سخنانشان  می‌فرمایند: «چمران با عزت و عظمت و با تعهد به اسلام، جان خودش را فدا کرد؛ او در این دنیا شرف و در آن دنیا رحمت خدا را (برای خود)بیمه کرد...».

وی خاطرنشان کرد: این شهید والامقام تنها ۴۹ سال زندگی کرد، اما کیفیت عمرش در بازه‌ای نه‌چندان زیاد، چنان بالا بود که شخصی همچون حضرت امام(ره) او را مجاهد فی‌سبیل‌الله تعبیر می‌کند و می‌فرمایند: «مثل چمران بمیرید».

مدیر جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها اضافه کرد: رهبر معظم انقلاب مدظله العالی نیز در مناسبت‌های مختلف، شهید دکتر چمران را به عنوان بهترین الگو برای نشان دادن این‌که چه کسی بهتر می‌تواند عمل کند، معرفی می‌کنند و حتی در یکی از بیانات خود می‌فرمایند: «انتظار است که فرآورده‌های دانشگاه جمهوری اسلامی نه به نحو استثنا بلکه به نحو قاعده، شهید چمران‌ها باشند».

دفاع از آرمان‌های انقلاب و ارائه راهکار برای کارآمدی هر چه بیشتر نظام دینی، محور اصلی حرکت اساتید بسیجی باشد

برقعی تأکید کرد: شهید چمران دارای مراتب بالای تخصص در دانش روز و درعین‌حال به‌دور از حاشیه‌ها و منیّت‌ها، خالصانه و عالمانه دغدغه اجرای تکلیف را داشت؛ دقیقا همین‌ها، ویژگی یک استاد بسیجی است.

وی بیان داشت: ما بسیجیان در هر مقطعی از انقلاب اسلامی به تناسب شرایط و مأموریت، وظیفه داریم از انقلاب اسلامی دفاع کنیم و افراد را با آرمان‌های آن آشنا کرده و برای جذب حداکثری فرزندان میهنِ عزیزمان و عدالت طلبانِ جهان به این آرمان‌ها تلاش کنیم. بی‌شک در این مسیر، تدبیر، سعه صدر، حسن تعامل، بیان جذاب و پایداری و خستگی ناپذیری، ضرورت‌هایی اجتناب‌ناپذیرند.

مدیر جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها با تصریح بر اینکه محور اصلی حرکت اساتید بسیجی باید دفاع از آرمان‌های انقلاب، تحقق ارزش‌ها و اهداف آن و ارائه راهکار برای کارآمدی هر چه بیشتر نظام دینی باشد، یادآور شد: رهبر معظم انقلاب مدظله العالی در سخنانی فرمودند: «اساتید، فرماندهان قرارگاه جنگ نرم... هستند؛ کارهای جهادی انجام دهید و از آرمان‌های انقلاب پیروی کنید».

نقش اساتید در عرصه جهاد تبیین و جهاد نرم

برقعی افزود: بنا به فرمایش رهبر فرزانه انقلاب حفظه‌الله، «حضور استاد متعهد و متدين و مجاهد در جامعه يكى از بزرگترين نعمت‌های الهى و نويددهنده سرافرازی و رستگاری آينده ملت ايران است».

وی تصریح کرد: تردیدی نیست که تولید علم و پیشرفت علمى، نوآوری، آمیختن آموزش با اخلاق و تربیت نفسانى، نظريه‌پردازی در عرصه‌های فرهنگى و اجتماعى متناسب با نیازمندی‌های جامعه امروز از جمله مسئولیت‌های اهل علم است كه انتظار مى‌رود اساتید بسیجى در اين عرصه‌ها پیشتاز و پیشگام باشند.

مدیر جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها تأکید کرد: اساتید بسیجى ضروری است در عرصه جهاد علمى، سیاسى، سازندگى، خدمت‌رسانى، تصمیم‌سازی، امیدآفرينى و از همه مهم‌تر جهاد تبیین و بحث محرومیت‌زدايى فرهنگى با بكارگیری توانِ علمى جامعه استادی نهايت تلاش خود را انجام دهند.

وی اذعان داشت: امروز با در نظر گرفتن حوادث سال اخیر، اساتید در عرصه جهاد تبیین و جهاد نرم، بالاترين نقش را در مقابله با هجمه‌های تبیینى و تركیبى دشمن دارند.

بهترين راهكار برای مقابله با نظام سلطه، ترويج تفكر انقلابى و تقويت روحیه بسیجى است

برقعی عنوان کرد:  بهترين راهكار برای مقابله با نظام سلطه، ترويج تفكر انقلابى و تقويت روحیه بسیجى است كه به فرمايش امام راحل(ره) اگر بر كشوري نداي دلنشین تفكر بسیجي طنین‌انداز شود، چشم طمع دشمنان و جهان خواران از آن دور خواهد گرديد و الا هرلحظه بايد منتظر حادثه باشیم.

وی اظهار داشت: استاد بسیجی باید دارای حضور دائم، به‌هنگام، با فهمِ نیاز مخاطبان، با تسلط به محتوای مورد نیاز و تکنیک‌ها و شیوه‌های به روز باشد و البته اخلاص، روحیه جهادی و ایثارگری نیز لازمه حرکت بسیجی هستند. چرا که اخلاص و عمل به آنچه رضای خداست، باعث می‌شود تا نور و برکت در کلام و کردار بسیجی ایجاد شود.

 تصویر خبر

مطالب مرتبط :

اشتراک گذاری:

نظرات

نظری هنوز ارسال نشده است

ارسال نظر

ارتباط با جامعة الزهرا(س)

  • نشانی: قم، سالاریه، بلوار بوعلی
  • مرکز تلفن: ۳۲۱۱۲۰۰۰
  • دورنگار: ۳۲۹۲۵۱۱۰
  • صندوق پستی: ۳۷۱۸۵۳۴۹۳
  • کد پستی: ۳۷۱۶۹۱۶۶۵۱