گسترش انجمن های علمی فرهنگی طلاب جامعه الزهرا (س)

انجمن

معاون تبلیغ و امور فرهنگی از گسترش انجمن های علمی فرهنگی در راستای تقویت روحیه تشکیلاتی طلاب خبر داد.

به گزارش روابط عمومی، خانم شریفی در گفتگو با واحد خبر، با تاکید بر بیانات مقام معظم رهبری که مبنی بر این که بهترین راهی که می تواند هدایت الهی و انقلابی را در ذهن ها و جان ها بنشاند و آن را مثمر کند یک تشکیلات است، اظهار داشت: معاونت تبلیغ و امور فرهنگی جامعه الزهرا سلام الله علیها  در راستای ماموریت خود مبنی بر تربیت بانوانی مهذب، عالم، زمان شناس و انقلابی در تمامی سطوح، تشکلهایی را برای طلاب در قالب  انجمن های علمی فرهنگی راه اندازی کرده است تا طلاب در فعالیت های تشکیلاتی به توانمندی مطلوب دست یابند.

وی ادامه داد: تربیت طلاب در عرصه های مختلف فرهنگی از جمله ماموریتهای معاونت تبلیغ و امور فرهنگی است که در این راستا انجمن­های علمی فرهنگی راه اندازی شده است.

خانم شریفی با اشاره به این که مخاطب انجمن های علمی فرهنگی، طلاب ساکن قم هستند، افزود: همه طلابی که در بخش­های حضوری، غیرحضوری و مجازی، در تمام سطوح عمومی و تکمیلی اعم از ایرانی و بین الملل در حال تحصیل در جامعه الزهرا علیهاالسلام هستند، می توانند در این انجمن ها عضو شوند.

وی در ادامه عنوان کرد: برنامه های انجمن های علمی فرهنگی بر چهار دسته فعالیت محور، موضوع محور، مخاطب محور و ملیت محور ترسیم شده است که با هدف نیازسنجی، شناسایی، توانمندسازی و برانگيختن خلاقيت‌های طلاب ‌در حوزه فرهنگی، تبلیغی و اجرایی و بهره مندی از توانایی آنان؛ بهره گیری از ظرفیت­های موجود در جهت تحقق اهداف و مأموریت­های فرهنگی، تبلیغی درون سازمانی و برون سازمانی؛ شبکه سازی طلاب؛ توانمند سازی طلاب در زمینه  مدیریت فرهنگی؛ تولید محصولات علمی فرهنگی با هدف پاسخگویی متقن و موضوع محور؛ حمایت مادی و معنوی از ایده­ها و طرح­های برتر و نوین طلاب؛ ایجاد روحیه نشاط، نوآوری، خلاقیت و رقابت سازنده بین طلاب؛ تقویت و گسترش روحیه پرسشگری، آزاداندیشی، نقد و مناظره مبتنی بر آموزه‏های اسلامی به اجرا می رسد.

معاون تبلیغ و امور فرهنگی در پایان عناوین انجمن های علمی فرهنگی را بر اساس انجمن های موجود و در حال تاسیس به شرح زیر اعلام کرد:

1- انجمن های اداره کل فرهنگی

الف: انجمن­های موجود

1-هلال احمر
2-ولایت فقیه
3-عفاف و حجاب
4- خانواده
5- مددکاری اسلامی

ب: انجمن های در حال تاسیس

1- انجمن نشاط و گردشگری
2- انجمن علما و شهدا
3- مهدویت