آموزشگاه تخصصی قرآن هدی برگزار می‌کند:

طرح ویژه حفظ «انوار الهدی»

حفظ یکساله2

کلاس‌های حفظ یک ساله، دوساله و سه ساله قرآن کریم با عنوان طرح ویژه حفظ «انوار الهدی» در آموزشگاه تخصصی قرآن هدی برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی، آموزشگاه تخصصی قرآن هدی زیر نظر جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها کلاس‌های حفظ یک ساله، دوساله و سه ساله را با عنوان طرح ویژه «انوار الهدی» برگزار می‌کند.

این دوره ها به صورت حضوری و در صورت به حدنصاب رسیدن به صورت مجازی (آنلاین) تشکیل می‌شود.

شرکت در دوره حفظ یک‌ساله و دوساله بعد از گذراندن دوره آزمایشی یک ماهه و موفقیت در آزمون دوره آزمایشی امکان پذیر است.

دوره آزمایشی (حضوری) از اول تیر هر روز (به جز روزهای جمعه)، صبح‌ها از ساعت 8 تا 12 در جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها، مجتمع هدی، دبستان دوره دوم برگزار می‌شود.

شرکت کنندگان در صورت موفقیت در این دوره‌ها مدرک معتبر از سازمان تبلیغات اسلامی دریافت می‌کنند.

مهلت ثبت نام برای شرکت در این دوره ها تا روز پنجشنبه 25 خرداد است.

علاقه مندان جهت ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن‌های 02532112171 و 09120778513 تماس بگیرید.