برگزاری غرفه‌های طلاب بین الملل در حاشیه مراسم جشن «شهر دختران ماه»

غرفه های بین الملل 11

طلاب و دانشجویان بین الملل جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها در حاشیه مراسم جشن «شهر دختران ماه» با برپایی غرفه به ارائه محصولات کشورهای خود پرداختند.

به گزارش روابط عمومی، در حاشیه مراسم جشن بزرگ «شهر دختران ماه» که با حضور طلاب و دانشجویان سرای حضرت خدیجه سلام‌الله‌علیها و به مناسبت ولادت حضرت معصومه سلام‌الله‌علیها و روز دختر برگزار شد، غرفه‌های محصولات بین الملل برپا شد.

طلاب در صحن سرای حضرت خدیجه سلام‌الله‌علیها فضاسازی زیبایی را آماده کردند و غرفه‌های مختلف شامل غرفه‌های طلاب و دانشجویان بین الملل، غرفه خطاطی و گلدوزی، غرفه حجاب و غیره راه اندازی شد.

طلاب و دانشجویان بین الملل از کشورهای هند، پاکستان، آمریکا، تایلند، تانزانیا، مالزی و لبنان به ارائه محصولات خود از جمله پوشاک، تغذیه و محصولات فرهنگی پرداختند و در پایان جشن، شیرینی و غذاهای کشور خود را بین طلاب و دانشجویان توزیع کردند.