برگزاری دوره تکمیلی جمعیت در جامعه‌الزهرا(س)

دوره تکمیلی جمعیت

اداره کل تبلیغ جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها، دوره تکمیلی جمعیت را ویژه فعالان عرصه جمعیت و خانواده به صورت حضوری برگزار می‌کند.

به گزارش روابط عمومی، دوره تکمیلی جمعیت به همت اداره کل تبلیغ جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها برگزار می‌شود.

این دوره با حضور حجت‌الاسلام‌والمسلمین شفیعی، حجت‌الاسلام‌والمسلمین منفرد و آقای حاجی کاظم و فعالان عرصه جمعیت و خانواده انجام می‌شود.

زمان برگزاری دوره، روزهای سه شنبه تا پنجشنبه، 19 تا 21 اردیبهشت، ساعت 8 تا 12 در آموزشگاه امام رضا(ع)، سالن اجتماعات طبقه سوم ساختمان شهید بهشتی است.

این دوره روز سه شنبه، 19 اردیبهشت با موضوع «ریشه یابی عوامل کاهش نرخ باروری و پاسخ علمی به شبهات اقتصادی و الگوهای حمایت از حیات جنین»آغاز می‌شود.

«تبیین جایگاه زن ومادری و شیوه عملیاتی تبلیغ در فرزند آوری»، دومین موضوع این دوره است که روز چهارشنبه، 20 اردیبهشت برگزار می‌شود.

مراسم اختتامیه دوره روز پنجشنبه ۲۱ اردیبهشت به همراه نشست علمی با سخنرانی حجت‌الاسلام‌والمسلمین ابوترابی، حجت‌الاسلام‌والمسلمین شفیعی و آقای حاجی کاظم به پایان می‌رسد.

در پایان دوره، گواهینامه دوره مقدماتی و تکمیلی به شرکت کنندگان دوره اعطا می‌شود.

علاقه مندان جهت ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر به سامانه شمیم به نشانی http://shamim.jz.ac.ir  مراجعه کنند.

طلبه خبرنگار: خانم علوی مهر