قدردانی از همراهی کانون‌های استانی در برگزاری مسابقه علمی کوثر

مسابقه کوثر

هفتمین مسابقه علمی کوثر با همراهی مسئولان کانون‌های استانی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها در 11 استان کشور برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی، سرکار خانم منصوره موحدی پور در گفتگو با واحد خبر، با اشاره به تشکیل کانون‌های استانی جامعه الزهرا علیهاالسلام در 12 استان کرمان، اصفهان، البرز و مازندران،تهران، خراسان رضوی، شمالی و جنوبی، یزد، چهارمحال و بختیاری، خوزستان، فارس و برگزاری فعالیت‌های فرهنگی طلاب در این کانون‌ها، از همراهی کانون‌های استانی در برگزاری مسابقه علمی کوثر قدردانی کرد.

کارشناس مسئول اداره تشکل ها و انجمن های جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها گفت: جهت رفاه حال طلاب غیرحضوری و مجازی، هفتمین مسابقه علمی کوثر در استان‌های مختلف با همکاری مسئولان کانون های استانی برگزار شد.

موحدی پور افزود: در این راستا مسئولان کانون هماهنگی مکان، اجرای برنامه و پیگیری‌های مکرر جهت برگزاری این مسابقه را عهده دار بودند.

وی برای مسئولان و طلاب فعال در کانون‌ها که به صورت جهادی و دغدغه‌مند فعالیت دارند، آرزوی توفیقات روزافزون را از خداوند منان دارد.