بازدید مدیرکل دفتر بین الملل جامعه‌الزهرا(س) از سرای حضرت خدیجه(س)

بازدید از سرای حضرت خدیجه

حجت‌الاسلام‌والمسلمین بنکدار با هدف آشنایی از ظرفیت‌های فیزیکی و نیز امکان تعاملات طلاب خوابگاهی با مهمانان بین‌الملل از سرای حضرت خدیجه(س) بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی، حجت‌الاسلام‌والمسلمین محمد حامد بنکدار مدیرکل دفتر بین‌الملل جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها و سرکار خانم رضوانی از کارشناسان این ادره کل از سرای حضرت خدیجه سلام‌الله‌علیها بازدید کرد.

این بازدید در راستای اهداف برون سازمانی مجموعه جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها و تحقق و اجرای برنامه‌های معارفی و کوتاه‌مدت مخاطبان بین‌الملل و با هدف آشنایی از ظرفیت‌های فیزیکی و نیز امکان تعاملات طلاب خوابگاهی با مهمانان بین‌الملل صورت گرفت.

پیش از این بازدید، جهت بررسی ابعاد مختلف و تسهیل در راستای پذیرش مهمان از ملیت‌های مختلف، جلسه‌ای  با حضور سرکار خانم‌ها ارمکان، میرزاده، حسینی، الیاسی، رضوانی و حجت‌الاسلام‌والمسلمین بنکدار برگزار شد.