برگزاری سوگواره امّ المؤمنین حضرت خدیجه کبری(س) در سرای حضرت خدیجه(س)

حضرت خدیجه

سوگواره امّ المؤمنین حضرت خدیجه کبری(س) با حضور طلاب بین الملل خوابگاهی در سرای حضرت خدیجه(س) برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی، هم‌زمان با فرارسیدن سالروز رحلت بزرگ بانوی اسلام حضرت خدیجه علیهاالسلام، مراسم سوگواری ام المؤمنین در شب دهم ماه مبارک رمضان برگزار و طلاب بین الملل حاضر در سرای حضرت خدیجه علیهاالسلام در این برنامه شرکت کردند.

در این مراسم، سرکار خانم زنجانی استاد جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها به برخی از فضائل و مناقب اولین بانوی اسلام اشاره کرد و با بیان شناخت کامل حضرت به وجود مقدس پیامبر گرامی اسلام صلوات‌الله‌علیه‌وآله، اظهار داشت: حضرت خدیجه سلام‌الله‌علیها به درستی و با علم کامل، پیامیر اسلام صلّی‌الله‌علیه‌وآله را شناخته و در همه حال در کنار حضرت برای تبلیغ و گسترش اسلام و تحقق هدف بعثت پیامبر، فعالیت داشتند.

وی افزود: حضرت خدیجه سلام‌الله‌علیها از رسول خدا بسیار دفاع می کرد، چنانچه پیامبر گرامی اسلام صلّی‌الله‌علیه‌وآله فرمودند: «خَدیجَه وَ اَیْنَ مِثْلُ خَدیجَه؛ صَدَّقَتْني حِينَ كَذَّبَني النَّاسُ؛ وَ وَازَرَتْني عَلي دينِ اللهِ وَ أعانَتْني بِمالِها؛ خدیجه کجاست دیگر مثل خدیجه پیدا نمی‌شود، وقتی مردم من را تکذیب می‌کردند، او مرا تصدیق کرد. ثروت خودش را برای دین هزینه کرد، دیگر مثل خدیجه پیدا نمی‌شود».

استاد جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها خاطرنشان کرد: شخصیت والای حضرت خدیجه سلام‌الله‌علیها آنچنان والاست که همسر معصوم باشند، هم‌جوار حضرت امیرالمؤمنین علی علیه‌السلام در اسلام آوردن و شیعه راستین پیامبر بودن و مادر اهل بیت علیهم السلام باشند.

استاد زنجانی به بانوان طلبه توصیه کرد: همچون ام المؤمنین حضرت خدیجه سلام‌الله‌علیها در راه گسترش و تبلیغ دین اسلام تا تحقق کامل حکومت الله در سراسر جهان، با یاری الهی در صحنه حاضر باشند و به وظیفه خویش عمل کنند.

پس از سخنرانی، مراسم روضه و عزاداری با مداحی یکی از مداحان و همچنین سوگواری یکی از طلاب به زبان اردو انجام شد.