همایش استانی «تبیین اندیشه دفاعی امام خامنه ای مدظله العالی» در جامعه‌الزهرا(س)

همایش استانی تبیین اندیشه دفاعی امام خامنه ای

همایش استانی «تبیین اندیشه دفاعی امام خامنه ای مدظله العالی» با سخنرانی مدیر جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها و نماینده ویژه وزارت دفاع برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی، همایش استانی «تبیین اندیشه دفاعی امام خامنه ای مدظله العالی» از سوی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها و با همکاری دبیرخانه همایش تبیین اندیشه‌های دفاعی امام خامنه ای مدظله العالی برگزار می‌شود.

سرکار خانم دکتر سیده زهره برقعی مدیر جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها و حجت الاسلام والمسلمین فتاحی نماینده ویژه وزارت دفاع به عنوان سخنرانان اصلی همایش هستند و حجت‌الاسلام والمسلمین مجید ابوالقاسم زاده رئیس پژوهشگاه مطالعات اسلامی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها دبیری جلسه را به عهده دارد.

در این همایش، 6 مقاله ارسال شده به همایش توسط پژوهشگران جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها ارائه می‌شود و ارزیابی این مقالات توسط داوران صورت می گیرد.

در پایان همایش، نویسندگان مقالات مورد تجلیل قرار می گیرند و به آنها گواهی پذیرش مقاله اعطا می‌شود.

این همایش روز پنجشنبه 20 بهمن 1401 ساعت 8 تا 12 در سالن اجتماعات طبقه همکف ساختمان شهید بهشتی(ره) برگزار می‌شود.

در این همایش به شرکت کنندگان، گواهی حضور و لوح فشرده آثار مقام معظم رهبری مدظله العالی اعطا می‌شود.