بازدید اساتید قرآنی استان خراسان جنوبی از جامعه‌الزهرا

بازدید فعالان قرآنی فردوس از جامعه الزهرا

جمعی از اساتید قرآنی موسسه ریحانه النبی شهر فردوس از بخش‌های مختلف جامعه‌الزهرا علیهاالسلام بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، این بازدید با برنامه‌‌ریزی حوزه علمیه خواهران فردوس  با حضور  سه نفر از اساتید و حافظان قرآنی برگزار شد.

در این بازدید، جامعه‌الزهرا(سلام‌الله‌علیها) به عنوان مؤسسه‌ای براي تحصيل بانوان مسلمان جهان در رشته‌های علوم دينی و ارتقای علمی و معنوي بانوان جهت تحصيل علوم اسلامي و معـارف اهل‌بیت(سلام‌الله‌علیها) معرفی شد.

در جریان این بازدید، جلسه‌ای با حضور مسئول دارالقرآن جامعه الزهرا (سلام‌الله‌علیها) و همچنین کارشناسان قرآنی جامعه‌الزهرا(سلام‌الله‌علیها)  برگزار شد که در خصوص موضوعات و روش‌های آموزش حفظ و قرائت قرآن، نهج‌البلاغه و صحیفه سجادیه و همچنین حفظ موضوعی قرآن و حدیث بحث و تبادل نظر شد.

همچنین مهمانان از بخش‌های مختلف جامعه‌الزهرا(سلام‌الله‌علیها) مانند مراکز علمی و تخصصی، پژوهشی و تفریحی بازدید کردند.