نشست هم اندیشی اساتید طلاب سرای حضرت خدیجه برگزار شد

سرای حضرت خدیجه

نشست هم اندیشی اساتید سرای حضرت خدیجه با بررسی مسائل آموزشی، تربیتی و اخلاقی طلاب برگزار شد.

نشست هم اندیشی اساتید طلاب سرای حضرت خدیجه برگزار شد

به گزارش روابط عمومی در این نشست که با همکاری مدیریت تحصیلات عمومی و سرای حضرت  خدیجه سلام الله علیها و با هدف بررسی امور آموزشی، اخلاقی و تربیتی طلاب خوابگاهی برگزار شد مسائل و نیازهای آموزشی، اخلاقی و تربیتی طلاب مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

توجه به تقویت امور آموزشی و مباحثات علمی طلاب، تقویت و ارتقای مباحث اخلاقی و تربیتی در حوزه های مختلف همچون امور عبادی، اخلاقی، عفاف و حجاب، رسیدگی به موضوعات و نیازهای تسهیلاتی، تغذیه، سلامت جسمی روحی از جمله موضوعات مورد توجه در این نشست بود.

در پایان مقرر شد در راستای ارتقای رشد و تعالی طلاب و ارائه راهکارهای عملیاتی، این جلسات هم اندیشی به صورت ماهیانه برگزار شود.