انتصاب مدیر سرای حضرت خدیجه(س)

معارفه خانم حسینی

مدیر جامعه الزهرا علیهاالسلام در حکمی سرکار خانم حسینی را به سمت مدیر سرای حضرت خدیجه جامعه‌الزهرا علیهاالسلام منصوب کرد.

به گزارش روابط عمومی، در بخشی از این حکم انتصاب آمده است: «تربیت و پرورش طلاب مهذب با بهره گیری از سیره ائمه اطهار علیهم‌السلام و با تاکید بر سیاست‌ها و خط‌مشی‌های مقام معظم رهبری مد ظله العالی در خصوص بانوان طلبه و زن تراز انقلاب اسلامی، ترویج فرهنگ دینی توامان با ساده زیستی و مشارکت‌های دوستانه و رشد و تعالی طلاب از اولویت های مورد انتظار می باشد.

لازم می ­دانم از تلاش های ارزشمند سرکار خانم ارمکان در طول مدت مدیریت سرای حضرت خدیجه علیها‌السلام سپاس‌گزاری نمایم.

سرکار خانم حسینی پیش از این مدیرکل امور تربیتی معاونت آموزش و تربیت بود.

گفتنی خانم برقعی طی حکمی، سرکار خانم ارمکان را به عنوان «مشاور مدیر جامعه الزهرا(س) در امور طلاب خوابگاهی» منصوب شد.