انتصاب معاون جدید تبلیغ و امور فرهنگی جامعه الزهرا

معارفه خانم شریفی معاون تبلیغ

مدیر جامعه الزهرا در حکمی سرکار خانم دکتر شریفی را به عنوان معاون تبلیغ و امور فرهنگی این موسسه علمی آموزشی منصوب کرد.

به گزارش روابط عمومی، در بخشی از این حکم انتصاب که در جلسه شورای معاونان به خانم شریفی اعطا شد، آمده است:

سرکار خانم معصومه شریفی (زیدعزّها)

با عنایت به مراتب تعهد، تخصص و توانمندی‌های علمی و اجرایی، سرکارعالی به عنوان «سرپرست معاونت تبلیغ و امور فرهنگی جامعه‌الزهرا(علیها‌السلام)» منصوب می‌شوید.

انجام مطالعات و تحقیقات در زمینه سیاست‌ها و خط مشی‌های کلان امور تبلیغی و فرهنگی، اجرای آیین‌نامه‌ها و قوانین حوزه تبلیغی و فرهنگی، بررسی روش‌های ترغیب و آموزش طلاب جهت فعالیت‌ در عرصه فرهنگ و تبلیغ، همکاری با شوراها و کمیسیون‌های مراکز همسو از اولویت‌های مورد انتظار می‌باشد.

لازم می­ دانم از تلاش‌های ارزشمند حجت الاسلام والمسلمین جناب آقای حسن برزو در طول مدت تصدی معاونت تبلیغ و امور فرهنگی سپاس‌گزاری نمایم.

گفتنی است، سرکار خانم شریفی، معاون جدید تبلیغ و امور فرهنگی روز گذشته در نشستی با مدیران و کارکنان این معاونت با آنها آشنا و از برنامه ها و فعالیت های ادارات زیر مجموعه کسب اطلاع کرد.