انجمن هلال احمر جامعه الزهرا برگزار می کند:

دومین دوره مقدماتی کمک های اولیه و داروشناسی

انجمن هلال احمر جامعه الزهرا

دومین دوره مقدماتی کمک های اولیه و داروشناسی به همت انجمن هلال احمر جامعه الزهرا علیهاالسلام برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی، مدیرکل امور فرهنگی از فراخوان ثبت نام دوره مقدماتی کمک های اولیه و داروشناسی در سال تحصیلی جدید خبر داد.

خانم داودالموسوی با بیان لزوم فعالیت طلاب در عرصه های مختلف در قالب انجمن ها، گفت: در راستای توانمندسازی و بهره گیری از مهارت های خاص طلاب و ارتقاء سطح خدمات اجتماعی مطلوب و موثر، دومین دوره مقدماتی کمک های اولیه و داروشناسی از سوی انجمن هلال احمر برگزار می شود.

وی گفت: در این دوره ضمن ارائه گواهینامه پایان دوره، برگزیدگان جهت گذراندن دوره تکمیلی به جمعیت هلال احمر معرفی می شوند.

مدیر کل فرهنگی گفت: طلاب ساکن قم علاقه مند به فعالیت های امدادی می توانند ضمن ثبت نام در این دوره در انجمن هلال احمر جامعه الزهرا علیهاالسلام نیز عضو شوند.

وی افزود: ثبت نام از طریق ارسال نام و نام خانوادگی، شماره تحصیلی و شماره همراه در پیام رسان ایتا به شناسه  @hedayat62 از 18 تا 27 آبان ماه 1401 صورت می پذیرد.

علاقه‌مندان می‌توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر به کانال انجمن هلال احمر در پیام رسان ایتا  مراجعه کنند. این دوره پس از رسیدن اعضا به حدنصاب برگزار می‌شود.