همزمان با گرامیداشت روزهای نوجوان و دانش آموز صورت گرفت؛

اعزام مبلغان بین‌الملل به مدارس استان قم

اعزام مبلغ به مدارس

هم زمان با ایام گرامیداشت روز نوجوان و بسیج دانش‌آموزی و روز دانش آموز، طرح اعزام مبلغان به مدارس متوسطه استان قم از سوی اداره کل تبلیغ جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها اجرا شد.

به گزارش روابط عمومی، اداره کل تبلیغ جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها با همکاری معاونت پرورشی آموزش و پرورش استان قم، طرح اعزام مبلغ به مدارس متوسطه استان قم را در دو بخش اعزام مبلغ ایرانی و مبلغ بین الملل اجرا کرد.

این برنامه که همزمان با ایام گرامیداشت روز نوجوان و بسیج دانش‌آموزی و روز دانش آموز صورت گرفت، با استقبال بی‌نظیر دانش آموزان، دبیران و مسئولان مدارس مواجه شد.

در این طرح، 5 مبلغ بین الملل از ملیت‌های آلمانی، کانادایی، ژاپنی و آذربایجانی در  15 مدرسه حضور پیدا کردند و به بیان ماجرای تشرف خود به دین اسلام، مهاجرت به ایران برای مطالعه علوم اسلامی و طرز فکر سایر ادیان و جوامع به موضوع زن و حجاب پرداختند.

همچنین تعداد 7 نفر از مبلغان ایرانی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها به 14 مدرسه اعزام شدند.

در پایان این نشست‌ها، جلسه پرسش و پاسخ برگزار شد.

اداره کل تبلیغ جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها آمادگی خود را جهت اعزام مبلغ به  مدارس استان قم اعلام می‌دارد.