بازگشایی سرای حضرت خدیجه(س) و جلسه توجیهی طلاب خوابگاهی جدیدالورود

جلسه توجیهی طلاب جدیدالورود

جانشین مدیر سرای حضرت خدیجه علیهاالسلام از اجرای برنامه حضور بانوان طلبه جدیدالورود خوابگاهی به همراه والدین خبر داد.

به گزارش روابط عمومی، سرکار خانم سیده زهرا حسینی در گفتگو با واحد خبر، عنوان کرد: سرای حضرت خدیجه سلام‌الله‌علیها پس از دو سال آموزش مجازی با برگزاری جلسات و تصمیم‌گیری در خصوص اسکان طلاب خوابگاهی، بازگشایی شد.

جانشین مدیر سرای حضرت خدیجه علیهاالسلام اظهار داشت: همزمان با آغاز سال تحصیلی، طلاب جدیدالورود از شهرهای مختلف به همراه خانواده‌های خود وارد مجموعه و سرای حضرت خدیجه علیهاالسلام شدند.

وی گفت: مراسم توجیهی طلاب خوابگاهی با حضور طلاب و خانواده‌های ایشان در حسینیه جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها برگزار شد و سرکار خانم افتخار یوسفی معاون آموزش و تربیت و حجت‌الاسلام والمسلمین اخوی مدیر مرکز مشاوره این مؤسسه علمی حوزوی به بیان نکاتی پیرامون تبیین جایگاه ارزشی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها، وظایف طلاب در تمدن‌سازی اسلامی و سربازی امام زمان عجّل‌الله‌تعالی‌فرجه‌الشریف، مشخص بودن اهداف عالی تهذیب نفس و انسان‌سازی، نقش بانوان طلبه در خانه و اجتماع، ضرورت همراهی والدین با طلاب و غیره پرداختند.

خانم حسینی بیان داشت: پس از این برنامه، جلسه ویژه مادران طلاب و تبیین موارد و قوانین خوابگاه با حضور خانم بهارستانی مسئول سرای حضرت زینب علیهاالسلام تشکیل و سپس هماهنگی‌های لازم جهت تعیین حجره، اسکان و تبیین برنامه‌ها انجام گرفت؛ والدین طلاب ناهار را مهمان مجموعه بوده و سپس راهی شهرهای خود شدند.