دوره های ترم پاییز اداره کل تبلیغ اعلام شد

دوره های پاییزه اداره تبلیغ

ثبت نام دوره های عمومی و تخصصی ترم پاییز اداره کل تبلیغ آغاز شده و تا 25 مهر ادامه دارد.

به گزارش روابط عمومی، اداره کل تبلیغ در اطلاعیه ای اعلام کرد: دوره هاي عمومي این اداره برای ترم پاییز شامل مهارت مدح ورثا، مهارت سخنوري، مهارت كلاسداري، مهارت ارتباطي، مهارت بيان احكام، مهارت رسانه، مهارت روش شناسی پاسخگويي، احکام کاربردی، فقه اقتصادی برنامه ریزی شده است.

همچنین برای دوره هاي تخصصي، تربيت مبلغ امامت، تربيت مبلغ مهدويت، تربيت مبلغ زباندان، تربيت مبلغ زبان اشاره، تربيت مبلغ دانش آموزي، تربيت مبلغ مهدکودک، تربيت مبلغ جمعیت، تربيت مبلغ نقد وهابيت، تربيت مبلغ نقدمسيحيت و تربيت مبلغ عفاف و حجاب در نظر گرفته شده است.

گفتنی است، این دوره ها ویژه طلاب سطح 2، 3 و مبلغان سراسر كشور به صورت آنلاين، آفلاين و حضوري از نیمه اول مهرماه آغاز می شود و علاقه مندان به شرکت در دوره های عمومی می توانند تا 25 شهریور ماه  با مراجعه به سامانه شمیم به نشانی shamim.jz.ac.ir ثبت نام کنند. ثبت نام دوره هاي تخصصي پس از ایام اربعین اطلاع رسانی خواهد شد.

زمینه تشکیل پرونده تبلیغی در اداره مبلغان جامعه الزهرا سلام الله علیها (برای طلاب این مرکز )، استفاده از دوره‌های آموزشی و مهارتی هدفمند و کاربردی و فعال شدن پرونده مرکز خدمات از مزایای شرکت در این دوره ها است.