آغاز ثبت نام و ارسال گزارش تبلیغ در ایام اربعین

ثبت نام سابقه تبلیغ اربعین

ثبت نام و ارسال گزارش تبلیغ در ایام اربعین ویژه مبلغان جامعه الزهرا علیهاالسلام آغاز شد.

به گزارش روابط عمومی، اداره کل تبلیغ در اطلاعیه ای از آغاز ثبت نام و ارسال گزارش تبلیغ در ایام اربعینویژه مبلغان جامعه الزهرا علیهاالسلام خبر داد.

بر اساس این اطلاعیه، مبلغان گرامی می توانند فعالیت های تبلیغی خود شامل فعالیت های حضوری در قالب سخنرانی، میزهای مشاوره و پاسخگویی، حلقه های معرفتی، مرثیه، ادعیه و زیارت خوانی، تبلیغ چهره به چهره، تذکرات لسانی و... در موکب های ایران و عراق و همچنین فعالیتهای مجازی درقالب پویش های اربعینی، باز نشر معارف اربعینی، عکس نوشت، پادکست و... را با مراجعه به سامانه شمیم به نشانی shamim.jz.ac.ir ثبت کنند.

این اطلاعیه می افزاید، مبلغانی که دارای پرونده تبلیغی نیستند نیز می توانند پس از ثبت نام، گزارش نحوه عملکرد خود را جهت ثبت در سابقه تبلیغی تا 7 مهرماه در سامانه شمیم ثبت کنند.