آغاز ثبت نام آموزشگاه تخصصی زبانهای خارجی هدی

دوره اول تابستان 1401

مدیر آموزشگاه تخصصی زبانهای خارجی هدی از آغاز ثبت نام ترم اول تابستان ویژه خواهران در رده های سنی کودکان، نوجوانان و بزرگسالان خبر داد.

به گزارش روابط عمومی، سرکار خانم فهیمه باغ شیخی، مدیر آموزشگاه تخصصی زبانهای خارجی هدی در گفتگو با واحد خبر اظهار داشت: ثبت نام دوره تابستان از اوایل خرداد آغاز شده و تا 25 خرداد ادامه خواهد داشت.

وی افزود: در این دوره که شامل مکالمه زبانهای انگلیسی، عربی، اسپانیایی، فرانسه، کره، آلمانی و چینی است، همه مهارتهای مکالمه، خواندنی، نوشتاری و قواعد آموزش داده می شود.

مدیر آموزشگاه تخصصی زبانهای خارجی هدی خاطرنشان کرد: این دوره از اوایل تیرماه آغاز می شود و آموزش این دوره به صورت مجازی یا تلفیقی (حضوری / مجازی) است.

وی با بیان اینکه ثبت نام به صورت غیرحضوری انجام میشود ادامه داد: علاقمندان جهت ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر میتوانند روزهای شنبه تا چهارشنبه از ساعت 9 تا 13 با دفتر آموزشگاه با شماره تلفن 32935677 تماس بگیرند.