سرپرست معاونت آموزش و تربیت:

سیاست های کاری معاونت آموزش و تربیت تبیین شد

نخستین جلسه سرپرست معاونت آموزش و تربیت با مدیران این معاونت (8)

نخستین جلسه سرپرست معاونت آموزش و تربیت با مدیران این معاونت برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی، سرکار خانم افتخار یوسفی سرپرست معاونت آموزش و تربیت در دیدار با مدیران این معاونت بر استفاده از تجارب گذشته و خرد جمعی در طرح تحول آموزشی تاکید کرد.

وی استفاده از ظرفیت های موجود در معاونت آموزش و تربیت را سیاست اول کاری خود دانست و بیان داشت: تعامل سازنده با همه معاونت ها و بخش ها و گسترش ارتباطات آموزشی فراسازمانی بر اساس انتظار رهبر معظم انقلاب اسلامی از این موسسه فاخر که همانا تربیت بانوان تراز انقلاب اسلامی و تاثیرگذاری و ایفای نقش در تمدن نوین اسلامی است سیاست دوم کاری در معاونت آموزش و تربیت است.

سرپرست معاون آموزش و تربیت سیاست سوم در این معاونت را استفاده از خرد جمعی عنوان کرد و گفت: تحول آموزشی جز از این راه میسر نمی شود و در جلسات مختلف با بخش های گوناگون دیدگاه های همه را مورد توجه قرار خواهیم داد.

در این جلسه حجج اسلام والمسلمین سعیدی معاون منابع انسانی و پشتیبانی، هادی اندیشه، مدیرکل حوزه مدیریت، سرکار خانم ضرابی مشاور عالی مدیر و شماری از مدیران بخش های مختلف معاونت آموزش و تربیت حضور داشتند.