برگزاری کارگاه «جایگاه تدوین متون درسی در علوم تربیتی»

خانم حاجی اسماعیلی

کارگاه «جایگاه تدوین متون درسی در علوم تربیتی» در نخستین روز پیش رویداد آموزشی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها ویژه طلاب سطح سه و چهار برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی، کارگاه «جایگاه تدوین متون درسی در علوم تربیتی» در نخستین روز پیش رویداد آموزشی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها برگزار شد.

در این کارگاه آموزشی که جمعی از طلاب سطح سه و چهار حضور داشتند، سرکار خانم سمیه حاجی اسماعیلی مدیر گروه مطالعات زنان و خانواده جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها به تبیین این موضوع پرداخت.

در این کارگاه، موضوعاتی مانند اجزای یک کتاب درسی، اهداف آموزشی متون درسی، ویژگی‌های عنوان کتاب درسی، ویژگی‌های پیش‌سازمان‌ده، خلاصه نویسی در کتب درسی، ویژگی‌های تمرین درسی مورد بررسی قرار گرفت.

رویداد آموزشی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها در سه موضوع «روش مطالعه» ویژه طلاب سطح دو، «تدوین متون درسی» ویژه طلاب سطح سه و چهار و «سرفصل نویسی» ویژه اساتید و طلاب دوره عالی فقه و اصول برنامه ریزی شده است و رویداد اصلی روزهای 8 تا 10 خرداد برگزار می‌شود.