فراخوان ثبت نام در دوره تخصصی جهاد تبیین

دوره تخصصی جهاد تبیین

دوره تخصصی جهاد تبیین با حضور اساتید تراز حوزه و دانشگاه ویژه فرهیختگان و نخبگان فرهنگی استان قم برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی، فراخوان ثبت نام در دوره تخصصی جهاد تبیین از سوی بانوان پیشران پیشرفت (نبات) و با همکاری جامعه الزهرا علیها السلام، اندیشکده تبیین اداره کل تبلیغات اسلامی استان قم و مؤسسه تصنیف رسانه برگزار می‌شود.

در این دوره، اساتید تراز حوزه و دانشگاه حضور دارند و به مباحث مخاطب شناسی، شبکه سازی، گفتمان سازی، فضاسازی، مسئله شناسی، جریان سازی، فناوری نرم و رسانه ای، شناسنامه پیام و استعداد و قواعد خلق پیام می‌پردازند.

این دوره روزهای 22 تا 24 اردیبهشت در سالن همایش استانداری قم برگزار می‌شود و به شرکت کنندگان گواهی معتبر اعطا می‌شود.

هزینه شرکت در دوره، ۱۰۰هزار تومان است که برای شرکت‌کنندگان در رویدادهای قیام جوانان، دانشجویان و طلاب محترم با تخفیف ویژه ارائه می‌شود.

۵۰ درصد تخفیف ویژه شرکت کنندگان حضوری(۵۰هزار تومان) و ۷۰ درصد تخفیف ویژه شرکت کنندگان مجازی(۳۰هزار تومان) است.

مهلت ثبت نام در این دوره تا ۱۸اردیبهشت ۱۴۰۱ است و علاقه مندان می توانند از طریق  https://formafzar.com/form/dwe6g برای ثبت نام اقدام کنند و جهت ثبت نام نهایی با شناسه کاربری @f_a1400 ارتباط داشته باشند.