برگزاری پويش لبيک فرمانده

پویش لبیک فرمانده

اداره کل تبلیغ پویش لبیک فرمانده را ویژه طلاب و مبلغان جامعه الزهرا علیهاالسلام برگزار می کند.

به گزارش روابط عمومی، به مناسبت روز ملی جمعيت و ضرورت هم انديشی و جهاد تبیین در این عرصه، اداره کل تبليغ پویش لبیک فرمانده را برگزار می کند.

بر اساس این گزارش، مبلغان و طلاب محترم می توانند آثار توليدی خود را در قالب های سخنرانی، مقاله، درسنامه تبليغی، عکس نوشته، موشن گرافی، کليپ، پادکست و ارائه ايده و طرح های نو در موضوعات جمعيت و ... برای ما ارسال کنند.

موضوعات این پویش در آرزوی فرزند؛ فرزند تنهای من؛ خانواده دوستدار فرزند؛ می خواهم زنده بمانم و حمايت از خانواده، جوانی جمعيت و زندگی سالمندی من اعلام شده است.

مبلغان و طلاب سراسر کشور می توانند با مراجعه به سامانه شميم و ثبت نام در بخش پويش ها، آثار خود را تا 31 ارديبهشت ماه ۱۴۰۱ با کلیدواژه «لبیک فرمانده» به ادمين کانال اداره مبلغان در پیام رسان ایتا به شناسه @admin_mobaleghan ارسال نماييد.

گفتنی است، آثار برگزيده  به ستاد ملی جمعیت معرفی و از صاحبان آن تقدير به عمل خواهد آمد.