برگزاری آزمون ورودی جامعه‌الزهرا(س) در 23 اردیبهشت

پذیرش جامعه الزهرا

آزمون ورودی جامعه‌الزهرا(س) در سطوح تحصیلی دو، سه، چهار و بازپذیری روز جمعه ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۱ برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی، سرکار خانم اشرف السادات ارمکان در گفتگو با واحد خبر، عنوان کرد: آزمون ورودی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها ویژه داوطلبان همه سطوح تحصیلی دو، سه، چهار و بازپذیری روز جمعه 23 اردیبهشت برگزار می‌شود.

مدیر کل سنجش و پذیرش جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها افزود: آزمون ورودی سطح دو، بازپذیری و سطح سه جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها به صورت مجازی برگزار می‌شود.

ارمکان بیان داشت: آزمون ورودی سطح چهار به صورت حضوری و متمرکز در جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها برگزار خواهد شد.

وی یادآور شد: داوطلبان آزمون ورودی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها برای دریافت کارت جلسه آزمون از تاریخ ۱۷ تا ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ به سامانه سنجش و پذیرش مراجعه و بر اساس اطلاعیه‌ای که در تاریخ مذکور درج می‌شود، کارت آزمون را دریافت کنند.

مدیر کل سنجش و پذیرش جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها خاطرنشان کرد: علاقه‌مندان جهت کسب اطلاعات بیشتر به سامانه https://paziresh.jz.ac.ir مراجعه کنند.