در ایام ماه مبارک رمضان برگزار می شود:

دوره آموزش مجازی و آنلاين تفسير قرآن كريم ویژه مبلغان

جلسه آنلاین تفسیر قرآن

دوره آموزش مجازی و آنلاین تفسیر قرآن كریم با عنوان "ساعت بهشتی" ویژه مبلغان جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها در ایام ماه مبارک رمضان برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی، همزمان با فرا رسیدن ماه مبارک رمضان، دوره آموزش مجازی و آنلاین تفسیر قرآن كریم با عنوان "ساعت بهشتی" از سوی اداره کل تبلیغ و ارتباطات جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها و با همکاری اداره قرآن و حدیث این مؤسسه علمی حوزوی برگزار می‌شود.

این دوره جهت دانش افزایی مبلغان در نظر گرفته شده است و سرکار خانم میرامام استاد جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها در این دوره حضور دارد.

مهلت ثبت نام در این دوره تا 28 اسفند است و علاقه مندان می توانند جهت ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر به سامانه شمیم به نشانی http://shamim.jz.ac.ir مراجعه کنند.

این دوره از 14 فروردین 1401، نیم ساعت بعد از اذان صبح به افق قم به مدت 45 دقیقه برگزار می‌شود.

به دلیل حجم بالای تقاضا اولویت با كسانی است كه سریعتر جهت ثبت نام اقدام نمایند.