اطلاعیه شماره 19ستاد آموزش از راه دور؛

حضوری شدن کلاسهای طلاب ورودی، گرایشی و کوثر از سال ۱۴۰۱

اطلاعیه

ستاد آموزش از راه دور معاونت آموزشی تربیتی در اطلاعیه شماره 19 از حضوری شدن کلاسهای طلاب ورودی، گرایشی و کوثر از ابتدای سال ۱۴۰۱ خبر داد.

به گزارش روابط عمومی، در این اطلاعیه آمده است:

به حول و قوه الهی از روز ۱۴ فروردین ماه ۱۴۰۱ کلاسهای طلاب ورودی نیمسال دوم 1400، گرایشی و کوثر در مدرسه مومنات _ برای طلاب قمی و غیرقمی _ با رعایت دستورالعمل های بهداشتی به شیوه حضوری برگزار می شود.

کلاس های طلاب ورودی نیمسال دوم 1400 مدرسه مشکات و تمامی دروس مرکز زبان فارسی برای طلاب قمی از تاریخ 14 فروردین ماه با رعایت دستورالعمل های بهداشتی به شیوه حضوری برگزار خواهد شد.

تمامی کلاس های حضوری مدرسه فائزات در ماه مبارک رمضان به دلیل برگزاری در نوبت عصر به شیوه آنلاین برگزار می شود.

طلاب دارای عذر موجه مانند مشکلات مرتبط با فرزندان، خانواده و بیماری خود یا خانواده می توانند از طریق سامانه دانش پژوهان نسبت به ارسال درخواست کمیسیون اقدام کنند تا از مساعدت های لازم بهره مند شوند.

قابل ذکر است با شروع کلاس های حضوری، خدمات رفاهی خوابگاه و سرویس رفت و آمد طبق ضوابط ارائه می شود.

طلاب و اساتید گرامی جهت کسب اطلاعات تکمیلی می توانند با واحدهای آموزشی و یا رفاهی مربوطه تماس حاصل فرمایند.

تصمیم گیری نسبت به حضوری شدن دروس سایر طلاب متعاقبا اطلاع رسانی خواهد شد.

ستاد آموزش از راه دور