اجرای طرح جهادی «نفس‌هایم نذر مولایم»

طرح جهادی نفس هایم نذر مولایم 2

طرح جهادی پاسخگویی به سؤالات و شبهات با عنوان «نفس‌هایم نذر مولایم» در ایام نیمه شعبان اجرا می‌شود.

به گزارش روابط عمومی، طرح جهادی پاسخگویی به سؤالات و شبهات با عنوان «نفس‌هایم نذر مولایم» از سوی اداره کل تبلیغ و ارتباطات جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها برگزار می‌شود.

در این طرح، حدود 20 نفر از اساتید و مبلغان جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها در ایام ماه شعبان پاسخگوی سوالات و شبهات مخاطبان هستند.

خانم‌ها فیروزی، صابری، سپهری، هوشیاری، ملبوبی، عارفی نسب، علوی، رضوان یوسفی، یوسفی سوته، توکلی، احمدی، الهی آل آقا، رضوانی، اسدیان، ذوالفقاری، حکمت اندیش، بهرامی و مازارچی از جمله اساتید و کارشناسان پاسخگو در این طرح هستند.

مخاطبان می‌توانند پاسخ سؤالات و شبهات خود را از طریق شماره تماس های اعلام شده دریافت کنند.

طرح جهادی «نفس‌هایم نذر مولایم» تا نیمه شعبان ادامه دارد.

اسامی اساتید پاسخگو به سؤالات و شبهات دینی

طرح جهادی نفس هایم نذر مولایم