درخشش طلاب جامعه‌الزهرا(س) در همایش بین المللی حضرت حمزه

همایش حمزه

سه مقاله و سه چکیده مقاله طلاب جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها در همایش بین المللی حضرت حمزه پذیرفته شدند.

به گزارش روابط عمومی،  همایش بین المللی حضرت حمزه‌ روز پنجشنبه 14 بهمن با پیام تصویری رهبر معظم انقلاب مدظله العالی برگزار شد.

بر اساس این گزارش، 208 مقاله به دبیرخانه همایش بین المللی حضرت حمزه ارسال شده بود که از این تعداد ۳۵ مقاله پذیرش و ۶ مقاله برتر و ۸ مقاله شایسته تقدیر شدند.

در این همایش، مقاله سرکار خانم فاطمه کرمی طلبه جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها حائز رتبه برتر شد، همچنین سر کار خانم فاطمه علیخانی به عنوان شایسته تقدیر مورد تجلیل قرار گرفت.

مقاله سر کار آسیه آخوند قرقی استاد و پژوهشگر جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها نیز در مجموعه مقالات همایش بین المللی حضرت حمزه با مجوز ISC پذیرفته شده است.

همچنین 80 چکیده مقاله پذیرفته شده که چکیده مقالات خانم‌ها نرگس سلیمانی، نجمه طهان طرقی و نجیبه سادات حسینی طلاب جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها در این همایش به چاپ رسیده است.

جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها موفقیت این بانوان طلبه را در این همایش بین المللی تبریک گفته و برای همه بانوان طلبه توفیقات روزافزون را مسئلت دارد.