ثبت نام سطح سه بین الملل جامعه‌الزهرا(س) در نیمسال اول تحصیلی 1402-1401

پذیرش سطح سه بین الملل

مهلت ثبت نام مقطع تحصیلی سطح سه (کارشناسی ارشد) بین الملل در نیمسال اول تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۱ ویژه داوطلبان غیرایرانی تا 22 بهمن تمدید شد.

به گزارش روابط عمومی، زمان ثبت نام مقطع تحصیلی سطح سه (کارشناسی ارشد) بین الملل در نیمسال اول تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۱ ویژه داوطلبان غیرایرانی تا 22 بهمن ادامه دارد.

بر اساس اطلاعیه اداره سنجش و پذیرش جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها آزمون سطح سه بین الملل روز 23 اردیبهشت 1401 ساعت ۱۰ صبح به صورت مجازی برگزار خواهد شد (در صورت تغییر زمان آزمون، تاریخ جدید برگزاری آن از طریق پیامک به داوطلبان اطلاع‌رسانی می‌شود). جزئیات ثبت نام این دوره در دفترچه راهنما اطلاع رسانی شده است.

برای ثبت نام ابتدا از لینک «دریافت کارت ثبت نام آزمون» اطلاعات کارت ثبت نامی خود را دریافت نمایید (اخذ کارت ثبت نام رایگان است)، سپس با استفاده از اطلاعات کارت ثبت نام با مراجعه به لینک «ثبت نام آزمون» (که در قسمت پایین اطلاعیه درج شده است) اقدام به ثبت نام نمایید.

شروع تحصیل برای پذیرفته شدگان نهایی این دوره، اواخر شهریور ۱۴۰۱ (نیمسال اول سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۱) خواهد بود.

اطلاعات لازم برای شرکت در آزمون مجازی (نام کاربری، رمز ورود، راهنمای استفاده از سامانه و …) در زمان دریافت کارت از طریق سامانه ارائه می‌گردد

نکته مهم: حتماً قبل از دریافت کارت و ثبت نام، دفترچه راهنما را به صورت کامل و دقیق مطالعه بفرمایید.

دفترچه راهنما

دریافت کارت ثبت نام آزمون

سامانه ثبت نام آزمون

راهنمای تنظیم و بارگذاری مدارک

کانال اطلاع رسانی سنجش و پذیرش (پیام رسان سروش)

توجه ۲: برای اتصال به کانال اطلاع رسانی سنجش و پذیرش و عضویت در آن، لازم است آخرین نسخه سروش پلاس را نصب نمایید.

توجه ۳: در صورت بروز هر گونه مشکل یا لزوم ارسال درخواست، ابتدا دفترچه های راهنما و سامانه سؤالات متداول را مطالعه فرموده و در صورت عدم رفع مشکل، مشکل یا درخواست خود را از سامانه «پشتیبانی پذیرش» به سنجش و پذیرش ارسال نمایید تا پاسخ را از این طریق دریافت کنید. اغلب سؤالات و درخواستها طی ۴۸ ساعت پاسخ داده خواهد شد.