دیدار معاون اداری مالی جامعه‌الزهرا(س) با خانواده شهید صفرزاده

دیدار حجت الاسلام سعیدی و برزو

حجت‌الاسلام والمسلمین سعیدی به همراه جمعی از مسئولان معاونت اداری مالی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها با خانواده معزز شهید صفرزاده از شهدای مدافع حرم دیدار و گفتگو کردند.

به گزارش روابط عمومی، همزمان با ایام سوگواری شهادت حضرت زهرا علیهاالسلام، سالروز شهادت شهید سلیمانی و دهه بصریت، حجت‌الاسلام والمسلمین سعیدی معاون اداری مالی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها، حجت‌الاسلام والمسلمین حسن برزو معاون فرهنگی تبلیغی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها به همراه جمعی از مسئولان با خانواده معظم شهید سالم صفرزاده از شهدای مدافع حرم لشکر فاطمیون دیدار کردند.

در جریان این دیدار، حجت‌الاسلام والمسلمین سعیدی ضمن تکریم خانواده معزز شهدا، تصریح کرد: پدران و مادران شهیدان، فرزندان خود را در مکتب اهل بیت علیهم‌السلام تربیت کردند و برای دفاع از اسلام و ارزش های اسلامی به جبهه های حق علیه باطل فرستادند.

معاون اداری مالی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها با بیان اینکه خانواده شهدا الگوی صبر و ایثار و گذشت هستند، بر لزوم تقویت روحیه ایثار و شهادت در میان جوانان تأکید کرد.

شهید سالم صفرزاده از شهدای مدافع حرم لشکر فاطمیون بود که در اردیبهشت 1397 در قم تشییع شد.

شهید صفرزاده