تمام مطالب

دفاع از پایان‌نامه «بررسی تطبیقی آیات استشهادی حضرت زهرا علیهاالسلام در خطبه فدکیه از منظر فریقین»

اطلاعیه دفاع با موضوع ببررسی تطبیقی آیات استشهادی حضرت زهرا سلام الله علیها در خطبه فدکیه از منظر فریقین پنج شنبه29فروردین ساعت 9صبح. جلسه دفاع از پایان‌نامه سطح سه با موضوع «بررسی تطبیقی آیات استشهادی حضرت زهرا علیهاالسلام در خطبه فدکیه از منظر فریقین» در جامعه‌الزهرا علیهاالسلام برگزار می‌شود.

مدیر جامعه الزهرا:

باید در مسئولیت‌های کاری هم دنبال احسن الحال باشیم

شورای جامعه مدیر جامعه الزهرا علیهاالسلام گفت: کسی درخواست تحول دارد که از خودش احساس نارضایتی دارد و این مساله نه تنها در مسائل اخلاقی و معنوی مطرح است، در جریان زندگی، کار و مسئولیت هایی که انسان دارد نیز می‌تواند همواره دنبال تحول و رسیدن به احسن الحال باشد.

ارسال بیش از 50 مقاله به دبیرخانه پانزدهمین همایش بین‌المللی دکترین مهدویت

1915578056 معاون پژوهش جامعه‌الزهرا علیهاالسلام گفت: 54 مقاله از سوی اساتید و پژوهشگران جامعه‌الزهرا علیهاالسلام به دبیرخانه پانزدهمین همایش بین‌المللی دکترین مهدویت ارسال شده است که مورد داوری قرار گرفتند.