تمام مطالب

۲۲ اسفند؛ روز بزرگداشت شهدا گرامی باد

روز بزرگداشت شهدا 2 رهبر معظم انقلاب مدظله‌العالی: «تکریم شهیدان به آن است که این ملت هرگز در برابر سلطه‌گران مستکبر سرخم نکنند. یاد شهیدان باید همیشه در فضای جامعه زنده باشد».

استقبال بازدیدکنندگان نمایشگاه «آفرینه» از غرفه «حرکت‌های پربرکت»

غرفه «حرکت‌های پربرکت» ویژه بانوان تولیدکننده و کارآفرین جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها

آفرینه رئیس اداره رفاه و سلامت طلاب جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها از راه اندازی غرفه «حرکت‌های پربرکت» در نمایشگاه آفرینه با عرضه محصولات و تولیدات بانوان کارآفرین و تولیدکننده خبر داد.

‌مدیر کل مرکز آموزش‌های آزاد و مهارتی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها عنوان کرد:

رونمایی از کتاب «شعر زیتون» در نمایشگاه «آفرینه»

نمایشگاه آفرینه کتاب شعر زیتون3 نیک زاد از رونمایی از کتاب «شعر زیتون» به عنوان یکی از دستاوردهای مرکز آموزش‌های آزاد و مهارتی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها خبر داد.

با رقابت بیش از 3 هزار و 500 داوطلب؛

آزمون ورودی جامعه‌الزهرا(س) در سراسر کشور برگزار شد

آزمون ورودی جامعه الزهرا 1403 (15) آزمون ورودی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها با رقابت بیش از 3 هزار و 500 داوطلب ایرانی و غیرایرانی در سطوح مختلف تحصیلی دو، سه، چهار و بازپذیری در مراکز همه استان‌های کشور مراکز استان‌های کشور برگزار شد.