حضور چشمگیر طلاب جامعه‌الزهرا(س) در همایش «حضرت ابوطالب(ع)؛ حامی پیامبر اعظم(ص)»

همایش حضرت ابوطالب

از میان 87 اثر پذیرفته شده در همایش حضرت ابوطالب بزرگ حامی پیامبر(ص)، 20 اثر متعلق به طلاب و پژوهشگران جامعه الزهرا علیهاالسلام بوده است.

به گزارش روابط عمومی، همایش بین المللی «حضرت ابوطالب(ع)؛ حامی پیامبر اعظم(ص)» به همت مجمع جهانی اهل بیت علیهم‌السلام و با همکاری نهادها و مراکز مختلف از جمله جامعه الزهرا علیهاالسلام در روزهای ۲۵، ۲۶ و ۲۷ رجب المرجب ١٤٤٢ (۱۹ تا ۲۱ اسفند ۱۳۹۹) مصادف با ایام وفات حضرت ابوطالب علیه‌السلام برگزار شد.

به همت انجمن علمی پژوهشی تاریخ معاونت پژوهش جامعه الزهرا علیهاالسلام، ۲۷ مقاله از سوی طلاب و پژوهشگران جامعه الزهرا علیهاالسلام به دبیرخانه این همایش ارسال شد.

اسامی و مقالات پذیرفته شده در همایش بین المللی حضرت ابوطالب(ع) در پیوند http://abutalibconf.ir/list/# قابل مشاهده است.