پیام رهبر انقلاب اسلامی خطاب به جوانان فرانسه، در پی اقدام توهین‌آمیز رئیس‌جمهور فرانسه درباره پیامبر اعظم(ص)؛

خط حزب‌الله۲۶۰ | این است آزادی بیان؟!

خط حزب الله - 260

شماره دویست‌وشصتم هفته‌نامه خط حزب‌الله با عنوان «این است آزادی بیان؟!» منتشر شد.

به گزارش روابط عمومی، در پی هتک حرمت یک هفته‌‌نامه فرانسوی به ساحت پیامبر اعظم، حضرت محمد مصطفی صلوات‌الله‌علیه‌وآله اعتراضات گسترده‌ای در جهان اسلام علیه این اقدام موهن شکل گرفت. اما رئیس جمهور فرانسه از این اقدام زشت و زننده به بهانه آزادی بیان حمایت کرد. رهبر انقلاب در پیامی خطاب به جوانان فرانسه دو سؤال جدی و بنیادین را مطرح کرده‌اند. تیتر یک این هفته خط حزب‌الله به مرور این پیام مهم اختصاص دارد.

همچنین به‌مناسبت میلاد با سعادت پیامبر رحمت و مهربانی، هفت شاخص اصلی و مهم جامعه‌ی نبوی، در بیانات رهبر انقلاب در قالب گزیده بیانات مرور شده است. ایمان و معنویت، قسط و عدل، علم و معرفت، صفا و اخوت، صلاح اخلاقی و رفتاری، اقتدار و عزت و کار و پیشرفت دائمی عناوین این شاخص‌های بنیادین هستند.
در جلسه ستاد ملی مقابله با بیماری کرونا که در سومین روز آبان در حضور رهبر انقلاب و در حسینیه امام خمینی برگزار شد، ایشان نسبت به هتک حرمت مسئولان هشدار دادند و آن را حرام شرعی اعلام کردند. خط حزب‌الله در یادداشت این هفته، مبانی این تأکید ویژه رهبر انقلاب درباره رعایت اخلاق سیاسی را بررسی کرده است.
 دیگر بخش‌های نشریه خط حزب‌الله به شرح زیر است:

داوطلبان مؤمن و صالح باز هم به میدان بیایند / حزب الله این است

توصیه رهبر انقلاب: دعا برای رفع بلیه بیماری کرونا / مسئله روز

آنها که می‌خواهند به کشور خدمت کنند، تفاهم کنند / کلام امام

خصوصیت استثنائی دوران امام صادق علیه‌السلام/ انسان ۲۵۰‌ساله

نشاط یعنی حوصله کار و تحرک/ شرح حدیث

الگویی که پیامبر برای ازدواج جوانان ساخت/ خانواده ایرانی

تکیه به فرهنگ بیگانه را پایان دهیم/عکس نوشت

طبق رسم هفتگی خط حزب‌الله، شماره این هفته به برکت خون شهدا به روح بلند شهید ادواردو(مهدی) آنیلی تقدیم می‌شود.

برای دسترسی به آرشیو نشریه می‌توانید به اینجا مراجعه کنید.

دریافت «خط حزب‌الله» نسخه مطالعه | دریافت نسخه چاپ