جشن میلاد امام مهربانی ها در جامعه الزهرا برگزار می شود

جشن میلاد امام رضا

جشن میلاد ثامن الحجج حضرت علی بن موسی الرضا علیه السلام با حضور عموم بانوان استان قم در جامعه الزهرا علیهاالسلام برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی، سرکار خانم داوودالموسوی مدیرکل امور فرهنگی در گفتگو با واحد خبر از برگزاری جشن میلاد امام رضا علیه السلام با حضور بانوان استان قم در جامعه الزهرا علیهاالسلام خبر داد.

وی اظهار داشت: این مراسم روز چهارشنبه 10 خردادماه از ساعت 16 تا 19 با مدیحه سرایی مداحان اهل بیت علیهم السلام، اجرای مسابقه و برنامه های مختلف فرهنگی در تالار بیداری اسلامی جامعه الزهرا علیهاالسلام برگزار می شود.

خانم داوودالموسوی با بیان اینکه حضور همه بانوان استان قم در این مراسم میسر است تصریح کرد: علاقه مندانی که با وسیله نقلیه به این جشن تشریف فرما می شوند جهت استفاده از پارکینگ می توانند از درب یاسمن واقع در خیابان شهیدصدوقی، خیابان یاسمن وارد جامعه الزهرا علیهاالسلام شوند.