راه‌اندازی سامانه محتوای مرکز آموزش مجازی و غیرحضوری جامعه‌الزهرا(س)

مرکز آموزش غیرحضوری و مجازی

سامانه محتوای مرکز آموزش مجازی و غیرحضوری جامعه‌الزهرا علیهاالسلام با هدف تسهیل در ارائه خدمات راه‌اندازی شد.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، سرکار خانم حاجی‌پور روز شنبه در گفتگو با واحد خبر عنوان کرد: سامانه محتوای مرکز آموزش مجازی و غیرحضوری جامعه‌الزهرا علیهاالسلام با هدف تسهیل در ارائه خدمات به آدرس http://mohtava.jz.ac.ir راه‌اندازی شد.

حاجی پور تصریح کرد: طلاب مرکز آموزش مجازی و غیرحضوری می‌توانند جهت دریافت محتوای درسی شامل فایل‌های صوتی، تصویری و جزوات به این سامانه مراجعه کنند.

مدیر مرکز آموزش مجازی و غیرحضوری با بیان اینکه هر طلبه فقط به محتوای دروسی که در ترم جاری انتخاب کرده دسترسی دارد، گفت: طلاب می‌توانند با وارد کردن کد تحصیلی به عنوان نام کاربری و رمز خود در سامانه دانش‌پژوهان به عنوان رمز ورود، به محتوای دروس خود دسترسی داشته باشند.