فراخوان ثبت نام مبلغان در دوره تخصصی «صدای قلب‌های روشن»

دوره تخصصی صدای قلب های روشن شنوایی

دوره تخصصی «صدای قلب‌های روشن» ویژه مبلغان پنج استان تهران، البرز (کرج)، کرمان، خراسان رضوی (مشهد)، گلستان (گرگان) برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی، تا کنون دو دوره تربیت تخصصی مبلغ برای افراد دارای آسیب شنوایی با عنوان «صدای قلب‌های روشن» در جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها برگزار شده است.

با توجه به استقبال مبلغان از این دوره تخصصی، اداره کل تبلیغ و ارتباطات جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها این دوره را در 5 استان و شهرستان ایران برگزار می‌کند.

این دوره ویژه مبلغان استان‌های تهران، البرز (کرج)، کرمان، خراسان رضوی (مشهد)، گلستان (گرگان) در نظر گرفته شده است و شرکت‌کنندگان در این دوره با زبان اشاره جهت مکالمات و ارتباط با ناشنوایان آشنا می‌شوند و در پایان دوره نیز گواهینامه شرکت در دوره را دریافت می‌کنند.

مهلت ثبت نام در این دوره تا پایان آذر است و علاقه مندان جهت ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر به سامانه شمیم به نشانی http://shamim.jz.ac.ir مراجعه کنند.

این کلاس‌ها به صورت حضوری و با رعایت پروتکل‌های بهداشتی در مراکز استان‌ها برگزار می‌شود.