رئیس مرکز فقهی ائمه اطهار(ع) در بازدید از غرفه جامعه‌الزهرا(س)؛

جامعه‌الزهرا(س) از نهادهای حوزوی با سابقه و درخشان در کشور است

بازدید آیت الله فاضل

آیت‌الله فاضل لنکرانی تصریح کرد: جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها یکی از نهادهای حوزوی با سابقه و درخشان در کشور است.

به گزارش روابط عمومی، آیت‌الله محمدجواد فاضل لنکرانی، رئیس مرکز فقهی ائمه اطهار از غرفه جامعه الزهراء سلام‌الله‌علیها در نمایشگاه دستاوردهای علمی واحدهای تخصصی حوزوی بازدید کرد.

در جریان این بازدید، خانم حسینی مدیر کل امور تربیتی جامعه الزهراء سلام‌الله‌علیها ضمن معرفی فعالیت های علمی این موسسه حوزوی در قالب فعالیتهای آموزشی، پژوهشی، فرهنگی و تبلیغی به تبیین فعالیت های اداره پاسخ به سؤالات در حوزه موضوع شناسی احکام فقهی بانوان و پاسخ به شبهات دینی پرداخت.

آیت‌الله فاضل لنکرانی با اشاره به اهمیت  آثار منتشره در حوزه احکام فقهی، اظهار داشت: جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها یکی از نهادهای حوزوی با سابقه درخشان در کشور است که مرحوم حضرت آیت‌الله‌العظمی فاضل لنکرانی در دهه اول انقلاب اسلامی برای تأسیس آن تلاش‌های فراوانی کردند.

وی در پایان با اشاره به فعالیت های تربیتی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها تصریح کرد: اگر ما بتوانیم اخلاق را به صورت علمی میان بانوان نهادینه کنیم، تحول عظیمی حتی در میان برادران ایجاد خواهد شد.